A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830694.3943.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Barack Obama: Trump este „teribil de nepregatit” pentru a deveni presedinte al SUA
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
03-08-2016, ora 10:43

Barack Obama: Trump este „teribil de nepregatit” pentru a deveni presedinte al SUA

Articol de Cristian Amariei
Barack Obama l-a criticat virulent marti pe candidatul republican la presedintia SUA, afirmand ca Donald Trump este "teribil de nepregatit" pentru a deveni presedinte al tarii, pe fondul polemicii starnite de criticile acestuia la adresa familiei unui soldat musulman ucis in lupta, relateaza Reuters, AFP si DPA.

"Candidatul republican nu este calificat pentru a deveni presedinte", a declarat Barack Obama in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Washington.

"Am spus-o si saptamana trecuta. Continua sa demonstreze acest lucru", a afirmat Obama, reamintind criticile publice foarte controversate ale lui Donald Trump la adresa parintilor unui capitan musulman ucis in Irak in 2004, invitati la conventia de investire a lui Hillary Clinton saptamana trecuta.

Faptul ca Donald Trump critica o familie "care a facut sacrificii extraordinare pentru aceasta tara, faptul ca nu pare sa aiba cunostinte de baza privind subiecte esentiale in Europa, Orientul Mijlociu, Asia, arata ca este teribil de nepregatit pentru acest post", a spus liderul de la Casa Alba in cadrul unei conferinte de presa comune cu prim-ministrul din Singapore, Lee Hsien Loong.

Presedintele american la final de mandat i-a denuntat pe liderii asa-numitului "Grand Old Party", care continua sa-l sustina pe Donald Trump. "Vine un moment in care ar trebui sa se spuna: 'destul'", a mai spus Obama.

"Este interesant sa observi criticile repetate venite din partea republicanilor, inclusiv a presedintelui Camerei (Reprezentantilor), a sefului majoritatii republicane din Senat si a unor republicani de prim ordin precum John McCain", candidat la presedintie in 2008, a adaugat Barack Obama.

"Intrebarea care trebuie pusa, daca nu se va transmite in termeni foarte clari ca ceea ce a spus el este inacceptabil, este: "Pentru ce il sustineti? Ce spune acest lucru despre partidul vostru si reprezentantul sau?", a intrebat presedintele american in exercitiu.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii