A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664196.189.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Bancile viitorului: Bancomatele VOR DISPAREA si totul se va face ONLINE
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-09-2016, ora 15:36

Bancile viitorului: Bancomatele VOR DISPAREA si totul se va face ONLINE

Articol de Madalina Irimia
Ultimele generatii se indreapta spre servicii bancare digitale si prin urmare merg tot mai rar pana la sucursalele traditionale ale bancilor, cele fizice construite din caramida si mortar, se arata intr-o analiza realizata de Business Insider Intelligence. Deci, cum vor fi bancile viitorului.

Recentele generatii reprezinta 26% din populatia SUA si 34% din populatia ocupata, astfel incat este usor sa vedem de ce comportamentul si preferintele celor mai tineri vor avea un efect profund asupra viitorului industriei bancare, in special in ceea ce priveste modul in care bancile interactioneaza cu clientii lor.

Partile terte isi extind rolul pe care il au in furnizarea de servicii pe care consumatorii le folosesc pentru a-si gestiona banii. Si cu cat creste acest rol, cu atat mai mult va acest lucru va perturba relatia dintre banci si clientii acestora.

Pentru a avea o imagine mai clara in ce priveste viitorul industriei bancare, John Heggestuen, analist de cercetare la Business Insider Intelligence, a chestionat 1.500 de persoane cu varsta curprinsa intre 18-34 de ani in privinta preferintelor si comportamentului bancar – de la serviciile bancare preferate, la ce fel de actiuni efectueaza pe aceste servicii, la cat de des apeleaza la ele.

Sursa: capital.ro
     
Tag-uri: viitor, banci, online
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
BillyCam,  08.07.2017 15:40

wh0cd361788 yasmin acne Buying Eurax Online CITALOPRAM

   
BillyCam,  07.05.2017 23:16

wh0cd363438 cialis

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii