A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664157.9958.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Balerinii, piese de rezistenta in garderoba ta. Vezi cum ii porti la birou, la cocktail sau in weekend!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-08-2014, ora 10:30

Balerinii, piese de rezistenta in garderoba ta. Vezi cum ii porti la birou, la cocktail sau in weekend!

Articol de Madalina Irimia

Desi iubim tocurile inalte, in garderoba fiecareia dintre noi se regaseste, la loc de cinste, cel putin o pereche de balerini. Balerinii sunt acele incaltari confortabile pe care le purtam atunci cand simtim nevoia de confort, insa sa-i consideram doar niste incaltari comode, ar insemna sa-i subestimam. Balerinii pot fi foarte sic si pot fi purtati atat la shopping, cat si la munca si chiar la cocktail.

In ciuda parerii generale, balerinii pot fi chiar sexy. Daca balerinii clasici cu varful rotunjit ne duceau cu gandul la feminitatea inocenta, noile modele cu varful ascutit au un aer edgy, astfel ca pot fi purtati cu succes in tinute indraznete, sexy. In plus, acestia au abilitatea de a alungi piciorul, la fel ca "verii" lor, pantofii stiletto cu varful ascutit. Singura conditie, valabila de altfel in cazul oricaror alte incaltari, este sa fie cat mai decupati.

Belerinii lasa gleznele la vedere, alungind astfel piciorul. In plus, cu cat sunt mai decupati, efectul de alungire este potentat. Astfel, daca doresti o alternativa la pantofii cu toc, balerinii cu varful ascutit sunt raspunsul. Iata cum sa porti balerinii ca sa te avantajeze:

La munca

Balerinii sunt printre optiunile principale ale femeilor din lumea intreaga atunci cand vine vorba de tinuta de munca. Si pe buna dreptate - sunt comozi, sunt feminini si suficient de conservatori pentru a-i putea purta intr-o tinuta business. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie si plictisitori.

Poarta balerinii cu pantaloni de costum cu croiala 7/8 care iti lasa gleznele la vedere - picioarele tale vor fi alungite iar look-ul tau va fi unul modern, dar in acord cu dress code-ul companiei.

Daca optezi pentru o fusta, alege una al carei tiv pica deasupra genunchilor. Lungimile midi tind sa scurteze piciorul si vor arata intotdeauna mai bine cu o pereche de pantofi cu toc.

La cocktail

Renunta la pantofii cu toc. Balerinii pot fi alternative extrem de sic chiar si pentru tinutele de cocktail. Pe piata poti gasi o multime de modele - balerini cu paiete, cu strasuri, cu imprimeu animal sau in culori puternice - ce pot deveni piese centrale in tinuta ta. O rochie neagra va arata sic alaturi de balerinii aurii, iar o pereche de pantaloni cu paiete vor face o echipa buna cu o pereche de balerini rosii din lac. Daca alegi rochii sau fuste, opteaza pentru cele scurte cu talie inalta - iti vor dezvalui picioarele mai mult si astfel vor parea mai lungi. Daca ai gleznele groase evita balerinii cu bareta.

In weekend

Fie ca mergi la shopping sau la un brunch cu fetele, confortul si factorul sic sunt asigurate de aceiasi balerini. Pentru un look de street style diva iti recomand sa ii combini cu un crop top si o salopeta din denim, iar daca ai un stil clasic, cu o rochie feminina dar confortabila. Poarta-i cu o pereche de pantaloni imprimati si o geaca din piele sau adauga o nota edgy cu o pereche de jeansi skinny rupti, un tricou si o palarie. Optiunile sunt nesfarsite. Te asigur ca, orice ai alege, cu o pereche de balerini colorati sau cu varful ascutit nu vei arata nicio clipa plictisitor.

Sursa: ele.ro

     
Tag-uri: moda, balerini, sic
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii