A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834026.3396.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Baiat de 16 ani in stare grava la spital dupa ce a fost injunghiat de fratele sau, care a disparut
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-07-2014, ora 11:05

Baiat de 16 ani in stare grava la spital dupa ce a fost injunghiat de fratele sau, care a disparut

Articol de Cristian Amariei

Un adolescent de 16 ani, din localitatea vasluiana Feresti, a ajuns in stare grava la spital, luni seara, dupa ce a fost injunghiat in spate cu un cutit de fratele sau in urma unui conflict in familie, presupusul autor, cercetat pentru tentativa de omor, fiind in prezent cautat de catre politisti, scrie mediafax.ro.

Potrivit primelor informatii oferite de politistii vasluieni, tanarul de 20 de ani si-a injunghiat in spate fratele cu patru ani mai mic cu un cutit de bucatarie, in urma unui conflict spontan izbucnit in familie, pe fondul consumului de alcool, transmite corespondentul MEDIAFAX.

In fapt, adolescentul de 16 ani a incercat sa-si apere mama, in timp ce ar fi fost agresata in locuinta de catre fiul mai mare al femeii, cercetat in prezent de catre politisti pentru tentativa de omor.

Solicitata la numarul de urgenta 112 de catre un vecin, o ambulanta l-a preluat pe adolescent in stare grava si l-a transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, unde a fost supus unor interventii chirurgicale.

"Politisti ai Serviciului de Investigatii Criminale Vaslui, sub coordonarea procurorului criminalist, au inceput cercetarile in acest caz, pentru tentativa de omor. Aceasta incadrare juridica a faptei s-a stabilit in baza diagnosticului medicilor, respectiv plaga injunghiata hemitorace drept, pneumotorax drept si emfizem subcutanat, dupa ce s-a constatat ca victimei i-a fost pusa viata in pericol”, a declarat, pentru MEDIAFAX, responsabilul mass-media al Politiei Judetene Vaslui, Alina Tonica.

Potrivit anchetatorilor, presupusul agresor s-a spalat de sange dupa ce si-a injunghiat fratele si a apoi a fugit de acasa.

Foto: antena3.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii