A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832343.3789.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

BOMBA in cazul accidentului cu 6 MORTI: tragedia a fost provocata de UN SINUCIGAS
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-09-2014, ora 09:31

BOMBA in cazul accidentului cu 6 MORTI: tragedia a fost provocata de UN SINUCIGAS

Articol de Cristian Amariei
Varianta socanta in cazul accidentului de pe DN 1 soldat cu sase victime, intre care doi copii. Soferul care a intrat pe contrasens si care se afla singur in masina ar fi postat pe un cont de socializare, cu cateva ore inainte de accident, un mesaj in care lasa sa se inteleaga ca isi va pune capat zilelor.

Barbatul avea 28 de ani si i-a ucis in accident pe ceilalti cinci ocupanti ai masinii cu care a intrat in coliziune.
Mesajul a fost postat dupa ce barbatul a petrecut intr-un club, unde s-ar fi certat cu prietena sa. Acesta ar fi motivul pentru care ar fi ales sa se sinucida, sustin prietenii acestuia pe contul sau de Facebook.

Cunoscutii au postat numeroase comentarii la mesajul de pe reteaua de socializare, declarandu-se socati de vestea mortii acestuia dupa ce au auzit la stiri ca tanarul si-a pierdut viata intr-un accident.

Sase persoane, intre care doi copii, si-au pierdut viata, sambata seara, in urma unui accident rutier care a avut loc pe DN1, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit violent.

Accidentul a avut loc, la kilometrul 81, intre Banesti si Floresti. sase persoane si-au pierdut viata, dupa ce autoturismele in care se aflau s-au ciocnit frontal, impactul fiind extrem de violent.

La fata locului au ajuns multe ambulante, insa medicii nu au putut face altceva decat sa constate decesul celor sase persoane.

Seful Serviciului Judetean de Ambulanta Prahova, Daniel Nicolae, a declarat, pentru Agerpres, ca numarul persoanelor care si-au pierdut viata in acest incident rutier este de sase, respectiv trei barbati, o femeie si doi minori, un baiat de 12 ani si o fata de aproximativ 14 ani. Initial, Inspectoratul Judetean de Politie Prahova a anuntat ca doua persoane sunt decedate.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, Raluca Brezeanu, a precizat, ca, din cercetarile efectuate la fata locului a reiesit ca un tanar de 28 de ani aflat la volanul unui autoturism a patruns pe contrasens, izbindu-se frontal de o alta masina care venea din sens opus si in care se aflau cinci persoane.

In urma impactului, toate cele sase persoane aflate in cele doua masini si-au pierdut viata.

Sursa: romaniatv.net
     
Tag-uri: accident, DN1, victime
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii