ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-09-2013, ora 08:01

BENEFICIILE sucurilor naturale preparate in casa. Cum te ajuta fiecare tip de suc

Articol de Madalina Irimia

Beneficiile sucurilor preparate in casa nu sunt o noutate pentru noi. In afara de calitatile lor nutritive, sucurile sunt de asemenea delicioase si usor de preparat si consumat.

Sucurile naturale ne pot aduce aportul de vitamine de care avem atat de multa nevoie.

Atunci cand gatim, foarte multe dintre vitamine si minerale ce se gasesc in legume, se pierd datorita procesuli de fierbere, atunci cand bem sucuri naturale preparate in casa ne incarcam organismul cu toate vitaminele, mineralele si fibrele pe care acestea le ofera. Un alt beneficiu al sucurilor naturale este ca sunt foarte usor digerabile. Contin foarte multi nutrienti, ce pot fi asimilati usor si folositi la fel de usor de catre organism.

Trebuie sa preparam suc natural in casa doar atat cat sa consumam pe moment.

Depozitarea acestuia in frigider poate duce la pierderea proprietatilor sale sanatoase.

Iata cateva tipuri de sucuri ce le putem prepara in casa si ce vitamine contin:

Sucul de mere. Sucul de mere contine foarte multe vitamine: C si P si substante: calciu, magneziu, zinc, saruri, fier, nichel, cobalt. Nu este recomandata consumarea acestuia in caz de probleme la nivelul stomacului: gastrite, ulcer sau pancreatita.

Sucul de struguri. Sucul de struguri este foarte sanatos pentru organism deoarece contine o cantitate mare de potasiu. Este foarte benefic pentru organism si ajuta sistemul nervos si este recomandat in caz de oboseala.

Citeste mai multe pe lyla.ro.

Foto: justrec.com

     
Tag-uri: suc, fructe, legume, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii