ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-11-2014, ora 10:38

BASESCU: "Ponta este CEL MAI MARE RAU care s-ar putea face Romaniei. Nici Iohannis nu e mai breaz"

Articol de Cristian Amariei
Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri seara, la Realitatea TV, in emisiunea "Jocuri de putere", ca sefa DIICOT, Alina Bica, era cea vizata de filajul de la Paris, si nu Elena Udrea.

Mai mult, acesta a spus ca a cerut sefilor serviciilor secrete sa-l informeze cine se afla in spatele actiunii de filaj. Pe de alta parte, Basescu a declarat ca isi doreste ca Victor Ponta sa nu ajunga presedinte. "Va fi o calamitate si vine cu toata liota de corupti si de oameni ahtiati sa puna sub controlul PSD-ului justitia si serviciile de informatii", a explicat Basescu, subliniind, totodata, ca, respingandu-l pe Ponta, nu devine un "adept" al lui Klaus Iohannis. "Candidatul meu este Udrea", a spus Basescu.

Nu mai candidez la nimic, nici macar la Parlament. Visul meu, daca mai am ceva de facut politic, este sa creez partidul nou PMP, sa-l consolidam si pentru 2016 sa fie o alternativa la partidele care acum isi tin infractorii in Parlament. Nu aveam cum sa modific legea partidelor. Acum e mare dezbatere de ce acum constata ca nu merge controlul asupra serviciilor. Legea noua pentru serviciile de informatii sta in Parlament din 2006 si nu vor parlamentarii sa o ia in discutie. Acea forma ar trebui revizuita acum, cand am ajuns la niste servicii extrem de puternice.” a declarat Traian Basescu.

Integral pe realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii