A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719631360.349.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

BACALAUREAT 2014: SUBIECTELE de la proba orala, publicate in avans pe Internet. Unde s-a intamplat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-06-2014, ora 14:57

BACALAUREAT 2014: SUBIECTELE de la proba orala, publicate in avans pe Internet. Unde s-a intamplat

Articol de Madalina Irimia

Dupa ce la proba orala de filologie a avut loc o scurgere de informatii pe Twitter, examenul de BACALAUREAT 2014 din Franta este pus din nou sub semnul intrebarii.

O tanara este acuzata ca a dezvaluit luni pe Twitter subiectele la proba orala de filologie. Marti, Le Monde, citat de Le Figaro, a dat publicitatii o noua frauda, de data aceasta legata de proba orala la stiintele naturii, de la BACALAUREAT 2014, care au avut loc intre 12 mai si 7 iunie.

Durata probei a fost de o ora, timp in care elevii au avut de pregatit un subiect pe care l-au tras la sorti in fata comisiei de BACALAUREAT 2014. Subiectul continea doua intrebari din programa anuntata.

Insa, pe 29 mai, pe forumul TI-planet a aparut "lista scurta" cu cele 25 de subiecte care puteau fi extrase la proba oficiala.

Sub un pseudonim, un candidat a facut anuntul: "Buna seara! Proful meu de fizica ne-a dat lista subiectelor care ar putea sa ne pice in zilele de 2 si 3 iunie 2014", alaturi sumarul detaliat al subiectelor.

Se pare ca pe acelasi forum au mai aparut subiecte si cu 10 zile inaintea celor de mai sus. Ministerul Educatiei din Franta nu a putut fi contactat de Le Figaro pentru reactii la aceste dezvaluiri despre BACALAUREAT 2014.

Foto: b365.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii