A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758834.0421.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

BACALAUREAT 2014 PERLE. "Rolul verbelor la imperfect e sa intelegem ca autorul nu scria grozav"; "O expresie cu os e iOS"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-07-2014, ora 17:51

BACALAUREAT 2014 PERLE. "Rolul verbelor la imperfect e sa intelegem ca autorul nu scria grozav"; "O expresie cu os e iOS"

Articol de Madalina Irimia

Au inceput sa apara primele perle de la examenul de limba si literatura romana si par a fi mai spumoase ca niciodata.

Peste 140.000 de elevi au sustinut luni prima proba scrisa de la examenul de Bacalaureat din 2014. 24 de ore mai tarziu, perlele din lucrari au inceput deja sa iasa la iveala.

"Rolul verbelor la imperfect e sa intelegem ca autorul era la inceput si nu scria chiar grozav. Mai tarziu in opera artistica criticii au observat ca totul a devenit perfect, mai ales verbele", cam asa arata viziunea despre viata a unui elev, care ne explica practic "evolutia" verbului.

"O secventa temporala este cand omul se uita la ceas. Daca se uita la o harta era o secventa spatiala si daca punea o muzica era o secventa auditiva" e perla unui alt tanar care spera sa ia BAC-ul in 2014.

Si, pentru ca bomboana pe coliva sperantei sa fie completa, un elev ne explica cum sta treaba cu osul in vremurile noastre.

"O expresie moderna cu cuvantul "os" este "i-os". I vine de la internet", a scris elevul, facand aluzie la sistemul iOS al Apple. Unde i-ul vine de fapt de la iPhone.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: jurnalul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii