A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719756000.5297.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

BACALAUREAT 2013. Anuntul ministrului Educatiei pentru cei care vor da bacalaureatul de acum incolo
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-08-2013, ora 10:34

BACALAUREAT 2013. Anuntul ministrului Educatiei pentru cei care vor da bacalaureatul de acum incolo

Articol de Madalina Irimia

Ministerul Educatiei ia in calcul ca, incepand de anul viitor, in salile unde se desfasoara examenul de bacalaureat sa se faca si inregistrari audio, nu numai video ca pana acum. Anuntul a fost facut de ministrul Remus Pricopie, care a precizat ca inregistrarile audio ar urma sa fie stocate si urmarite in timp real.

Pe de alta parte, ministrul Educatiei a declarat ca Bacalaureatul sesiunea de toamna 2013, care continua luni, 26 august, cu proba scrisa de limba romana va fi supravegheat de un numar dublu de persoane care lucreaza la Ministerul Educatiei, care impreuna cu inspectorii scolari vor umbla prin centrele de examene pe tot parcursul probelor scrise.

Am dublat numarul de persoane de la Ministerul Educatiei care verifica corectitudinea organizarii examenului de bacalaureat. Le-am spus inspectorilor scolari, presedintilor de comisii, reprezentantilro elevilor si parintilor sa urmeze metodologia intocmai, iar acolo unde exista suspiciuni sa ia imediat masuri”, a spus Remus Pricopie, care a spus ca problemele din vara au aparut din cauza abaterilor de la metodologia de examen.

Integral pe stirileprotv.ro

Foto: incomemagazine.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii