A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727684602.9196.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Avocata Alinei Bica, declaratii uluitoare: „Daca isi pune in cap sa se omoare, se omoara”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-10-2015, ora 13:06

Avocata Alinei Bica, declaratii uluitoare: „Daca isi pune in cap sa se omoare, se omoara”

Articol de Cristian Amariei
Fosta sefa DIICOT, Alina Bica, a fost transferata, joi, la Penitenciarul Targsor. Vestea arestarii in cel de-al treilea dosar a afectat-o psihic. Este depresiva si se gandeste chiar sa-si puna capat zilelor. Laura Voicu, avocatul Alinei Bica, a vorbit la Romania TV despre starea clientei sale, marturisind ca incearca sa o ajute sa mearga mai departe.

Alina Bica refuza sa isi vada familia de mai bine de o luna. Singura cu care sta de vorba este avocata sa, care ii este si confidenta. Potrivit avocatei sale, Alina Bica "a cedat din punct de vedere psihic".

"Daca isi pune in cap sa se omoare, se omoara. Au terminat-o din punct de vedere profesional, uman. Asta probabil e ultima treapta. Eu incerc sa o fac sa inteleaga ca trebuie sa lupte. Azi am vorbit cu doamna Bica inainte de a ajunge la Targsor, a plecat la 11, a fost transferata intr-o duba cu doua persoane dependente de heroina", a declarat la Romania TV Laura Voicu, avocatul Alinei Bica.

Alina Bica a devenit depresiva dupa ce a fost arestata preventiv intr-un alt dosar.

"Doamna Bica este un om intreg. Cu toate acestea a cedat. (...) Doamna Bica este un om prezumat nevinovat pana la o condamnare definitiva. Pana atunci, sa te intorci a treia oara in arest, a doua oara intr-o puscarie este o cruce foarte greu de dus. (...) A cedat din punct de vedere psihic. Este inuman ce i se intampla. Pe langa tratamentele aplicate in cadrul detentiei preventive, este noaptea mintii ce se intampla pentru doamna Bica cum nu inteleg nici noi ca aparare. Mananca cat sa supravietuiasca. (...) Situatia este una dramatica. in acest moment nu accepta nicio vizita din partea nimanui", a declarat Laura Voicu la Romania TV.

Intrebata daca fosta sefa DIICOT a slabit, avocata acesteia a precizat ca "Alina Bica a ajuns o umbra".

Avocata Alinei Bica a precizat si saptamana trecuta ca Alina Bica "nu este bine deloc".

"Doamna Bica nu e bine! Si nu e bine deloc. Deja nu isi mai doreste nimic. in curand, nu o sa-si mai doreasca nici macar sa mai respire. Si asta este grav!", declara inca din 26 septembrie Laura Voicu, avocata Alinei Bica.

Alina Bica a fost suspendata de CSM din functia de procuror, marti, ca urmare a trimiterii in judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu.

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica si fostul sef al ANAF Serban Pop au fost trimisi in judecata de DNA, saptamana trecuta, intr-un nou dosar, in care sunt acuzati ca au luat mita pentru clasarea dosarului in care este implicat omul de afaceri Horia Simu.

Alina Bica este acuzata de luare de mita si participatie improprie sub forma determinarii cu intentie la savarsirea fara vinovatie a infractiunii de abuz in serviciu, iar Serban Pop — de complicitate la dare de mita.

SursA: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii