A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727674984.0039.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Avizele deputatilor au fost publicate in Monitorul Oficial. Procurorii pot emite ordonanta de retinere a Elenei Udrea
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-02-2015, ora 07:45

Avizele deputatilor au fost publicate in Monitorul Oficial. Procurorii pot emite ordonanta de retinere a Elenei Udrea

Articol de Cristian Amariei
A fost o noapte decisiva pentru Elena Udrea. Prin vot, deputatii i-au ridicat imunitatea, iar acest lucru inseamna ca fosta candidata la presedintia Romaniei poate fi arestata si urmarita penal.

Procurorii DNA au cerut pe numele Elenei Udrea 6 solicitari catre Parlament: 3 de incuviintare a arestarii preventive si alte 3 de incepere a urmaririi penale. Toate au fost aprobate, dupa ce autoritatile o suspecteaza pe fostul ministru al Turismului de coruptie.

Rand pe rand, parlamentarii au aprobat cu un vot covarsitor TOATE solicitarile venite din partea procurorilor: arestarea preventiva in dosarul "Gala Bute", arestarea preventiva in dosarul "Microsoft", schimbarea controlului judiciar in arestare preventiva - tot in dosarul "Microsoft" - si alte trei cereri de incepere a urmaririi penale.

In miez de noapte, imediat dupa ce au primit aprobarea deputatilor, avizele au fost publicate in Monitorul Oficial. Avizele date de Camera Deputatilor vor ajunge marti dimineata la procurorii care o cerceteaza pe Elena Udrea. Practic, din acest moment, anchetatorii o pot cita pe fost ministra a Turismului, iar aceasta este obligata sa vina sa dea declaratii in calitate de suspect. Din acest moment, anchetatorii pot emite pe numele ei o ordonanta de retinere pentru 24 de ore.

Abia apoi, procurorii DNA pot formula propunerea arestarii preventive, pe care o vor inainta unui judecator al Instantei Supreme - singurul care poate emite mandate de arestare preventiva pe numele unui deputat. Decizia poate fi contestata. Insa, pana la judecarea ei, fostul ministru ar putea ajunge in spatele gratiilor la Centrul de Arest Preventiv al Politiei.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii