A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662104.7898.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Avionul AirAsia prabusit nu avea drept de zbor. Echipele de cautare au gasit doua obiecte masive pe fundul marii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-01-2015, ora 09:00

Avionul AirAsia prabusit nu avea drept de zbor. Echipele de cautare au gasit doua obiecte masive pe fundul marii

Articol de Madalina Irimia
Ministrul Transporturilor din Indonezia a afirmat, sambata, ca avionul AirAsia prabusit in Marea Java nu avea dreptul de a zbura, duminica, pe ruta Surabaya-Singapore. Oficialul a mai adaugat ca autoritatile indoneziene au suspendat acum dreptul AirAsia de a mai zbura pe ruta respectiva, potrivit The Guardian.

"A incalcat programul de zbor pe care a primit OK-ul. Asta este problema. Permisul AirAsia pentru aceasta cursa a fost suspendat", a declarat ministrul Djoko Murjatmodjo.

Purtatorul de cuvant al ministrului Transporturilor din Indonezia, JA Barata, a afirmat ca AirAsia nu avea dreptul de a zbura pe ruta Surabaya-Singapore duminica si nu a cerut schimbarea programului. Deocamdata nu se stie cum avionul a primit OK-ul de decolare, din moment ce nu avea toate autorizatiile.

Doua obiecte masive, descoperite pe fundul Marii Java

Intre timp, echipele de cautare au informat ca au localizat doua obiecte masive, provenite de la avionul AirAsia, pe fundul Marii Java, si spera ca in curand vor fi recuperate si cutiile negre.

"Odata cu descoperirea unei mari pete de combustibil si a doua parti masive ale avionului, pot da asigurari ca acestea sunt ramasitele avionului AirAsia pe care le cautam", a spus un reprezentant al echipei multinationale de cautari.

Insa, operatiunile au fost ingreunate din cauza conditiilor meteo, zona fiind afectata de vant puternic si de valurile inalte.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii