A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830653.2605.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Aveti cont de Facebook? Iata pericolul nestiut care ii pandeste pe toti utilizatorii retelei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-07-2013, ora 07:07

Aveti cont de Facebook? Iata pericolul nestiut care ii pandeste pe toti utilizatorii retelei

Articol de Cristian Amariei

Datele detinatorilor de conturi Facebook pot fi obtinute oricand de administratorii retelei, avertizeaza o fosta angajata. Katherine Losse, fost angajat la Facebook pe un job de comunicare, spune ca cei care se ocupa de suportul retelei pot accesa contul oricarui utilizator cu o parola universala, scrie The Guardian, citata de Capital.

Katherine Losse, fost angajat la Facebook pe un job de comunicare, spune ca cei care se ocupa de suportul retelei pot accesa contul oricarui utilizator cu o parola universala, scrie The Guardian, citata de Capital.

Katherine Losse, care a fost pana de curand cea care i-a scris discursurile lui Mark Zuckerberg, avertizeaza ca utilizatorii Facebook ar trebui sa se ingrijoreze in ceea ce priveste datele lor private si mai ales sa le publice pe Facebook, cu atat mai mult cu cat reteaua a lansat recent noua optiune "Graph Search".

Ce este cel mai infricosator nu este neaparat ca Facebook poate accesa o serie de date personale ci faptul ca stie si parola utilizatorilor, iar ce e mai grav este ca majoritatea userilor folosesc aceeasi parola si pentru alte site-uri pe internet, cum ar fi chiar conturi de PayPal sau parola de securizare 3D a cardurilor bancare.

Foto: daikuportal.blogspot.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii