A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664528.8334.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Avertismentul SRI pentru utilizatorii de smartphone-uri
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-10-2015, ora 09:54

Avertismentul SRI pentru utilizatorii de smartphone-uri

Articol de Madalina Irimia
SRI avertizeaza utilizatorii de smartphone sa fie atenti in momentul in care descarca aplicatii de pe internet. Cei de la SRI atrag atentia in privinta "aplicatiilor malitioase care pot fi controlate de la distanta si care sustrag date cu caracter personal".

SRI recomanda utilizatorilor de smartphone sa fie atenti la ce tipuri de informatii vor fi accesate prin instalarea aplicatiei.

"Utilizatorii dispozitivelor mobile inteligente trebuie sa se protejeze de riscurile generate de aplicatiile malitioase care pot fi controlate de la distanta si care sustrag date cu caracter personal. Recomandam ca, inainte de instalarea aplicatiilor, sa acordati atentie grupurilor de permisiuni aferente acestora, care detaliaza tipurile de functii sau informatii de pe dispozitiv ce vor fi accesate. Aceste informatii va pot ajuta sa decideti daca doriti sau nu sa instalati aplicatia", precizeaza SRI pe pagina oficiala de Facebook.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii