A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832619.6489.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Avertismentul Angelei Merkel in privinta imigrantilor: „Acest lucru nu rezolva problema”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-03-2016, ora 13:03

Avertismentul Angelei Merkel in privinta imigrantilor: „Acest lucru nu rezolva problema”

Articol de Cristian Amariei
Cancelarul german, Angela Merkel, a afirmat, joi, intr-un interviu acordat postului de radio MDR, ca inchiderea rutei balcanice pentru imigranti, decizie care a intrat in vigoare de miercuri, "nu rezolva problema migratiei", adaugand ca efectul generat de aceasta masura nu este unul "durabil".

"Este nevoie de o decizie care sa fie buna pentru cele 28 de state membre ale Uniunii Europene. De aceea ma angajez pentru o veritabila solutie europeana, adica o solutie a celor 28 de tari UE", a declarat Merkel, pentru postul de radio MDR, informeaza Le Figaro.

"Personal, sunt de parere ca decizia unilaterala a Austriei si cea luata de tarile balcanice ne aduc in mod sigur mai putini refugiati, insa, pe de alta parte, pune Grecia intr-o situatie foarte dificila", a continuat aceasta.

"Daca nu reusim sa ajungem la un acord cu Turcia, Grecia nu va putea suporta greutatea situatiei (n. r. data de criza migratiei) mult timp", a subliniat ea, in contextul in care in statul elen sunt blocati zeci de mii de imigranti.

Ruta balcanica folosita de imigranti pentru a ajunge in nordul si vestul Europei a fost inchisa miercuri, dupa decizia Sloveniei de a nu mai permite acestora sa ajunga pe teritoriul sau.

Acest traseu parcurs de imigrantii clandestini care ajung in Grecia pentru a se indrepta spre tari din Europa de Vest, va ramane inchis permanent, a declarat ministrul austriac de Interne, Johanna Mikl-Leitner, intr-un interviu acordat, joi, ziarului german Die Welt.

Dupa ce Serbia, Croatia si Macedonia si-au inchis granitele pentru imigranti, Merkel a declarat, miercuri, ca masurile statelor balcanice de a opri fluxul de imigranti nu vor fi sutenabile in absenta unui raspuns UE mai elaborat la criza refugiatilor, potrivit Deutsche Welle.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii