A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719630785.7385.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Avertisment dramatic: “Doctorii mi-au spus ca mai am de trait 2 ani, dar nu ma pot abtine”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-06-2014, ora 09:03

Avertisment dramatic: “Doctorii mi-au spus ca mai am de trait 2 ani, dar nu ma pot abtine”

Articol de Madalina Irimia

Aceasta tanara de doar 18 ani este constienta ca daca nu renunta la obiceiurile ei proaste se indreapta cu pasi repezi catre moarte, dar pur si simplu nu poate renunta la obiceiurile periculoase si nesanatoase pe care le are.

Nakhara Jacques, sufera de alcolism si anorexie, o afectie numita “alcoorexie”. Adolescenta recunoaste ca se infometeaza doua zile la rand, duminica si luni, pentru ca sa poate bea in exces intr-o sesiune pe care ea a numit-o “nebunia de luni seara”, fara sa asimileze caloriile continute de alcool.

Marti, dupa betie, Nakhara mananca “cateva cuburi de pepene si capsuni, doi biscuiti cu putin unt si mai multe cesti cu ceai sau lapte”.

Miercurea are tot timpul senzatia ca a exagerat cu mancarea in ziua anterioara si se simte grasa, astfel incat reduce din regimul ei alimentar deja draconic si mananca doar doua cuburi de pepene toata ziua, iar seara bea din nou.

Nakhara renunta oricand la mancare, dar niciodata la alcool; prefer cidrul si votca. Are aceste obiceiuri de doi ani si jumatate, care s-au transformat deja in boala.

Tanara cantareste acum doar 41 de kilograme, dar tot are senzatia ca este grasa. Familia ei este cu adevarat ingrijorata de situatia ei, mai ales ca doctorii au atentionat-o ca in cazul in care nu isi revine, mai are de trait doar doi ani.

Nakhara Jacques a recunoscut ca are probleme, intr-o emisiune tv, dar spune ca ii este foarte greu sa se abtina.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: findingoutabout.com

     
Tag-uri: alcool, anorexie, boala, deces
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
massie,  11.06.2021 10:16

This is also a very good post which I really enjoyed reading. It is not every day that I have the possibility to see something like this [url=https://skribblio.co/]skribblio[/url]

   
maryNerissa,  30.10.2020 05:51

Wow! Acestea arata perfect !! acesta este cu adevărat un articol uimitor hole io

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii