A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727673180.4362.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Avertisment de la Fisc: De la 1 mai, incep controalele pentru depistarea muncii la negru
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
27-04-2014, ora 13:03

Avertisment de la Fisc: De la 1 mai, incep controalele pentru depistarea muncii la negru

Articol de Cristian Amariei

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) demareaza, de la 1 mai, un proiect de combatere a muncii la negru, in regiunile Ploiesti si Brasov. Controalele vor viza companiile cu risc de evaziune in domendiul CAS si a impozitului pe venit.

In vederea prevenirii si combaterii muncii nedeclarate si/sau subdeclarate, in scopul sprijinirii concurentei loiale in mediul de afaceri, respectiv a protejarii angajatilor prin cresterea nivelului de securitate sociala, ANAF deruleaza un proiect subsecvent prevederilor Strategiei de conformare fiscala pe baza evaluarii riscurilor la nivelul Agentiei, in contextul asumarii angajamentelor convenite cu Uniunea Europeana si Fondul Monetar International. In cadrul proiectului de combatere a muncii „la negru”, ce va fi demarat incepand cu data de 1 mai, va fi cuprins un esantion semnificativ de contribuabili din regiunile Ploiesti si Brasov”, informeaza un comunicat al ANAF.

ANAF avertizeaza angajatorilor ca in termen de 90 de zile de la demararea proiectului sa ia masuri in vederea conformarii voluntare la obligatiile ce le revin conform prevederilor Codului muncii, Codului fiscal si Codului de procedura fiscala.

De la 1 ianuarie 2015, proiectul va fi extins la nivelul intregii tari.

Sursa: capital.ro

Foto: incont.ro

     
Tag-uri: ANAF, munca la negru, Fisc
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii