A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662045.8861.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Avea 13 copii si 7 nepoti, dar si-a mai dorit un copil. Anul acesta, la 65 de ani, a nascut cvadrupleti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-11-2015, ora 10:45

Avea 13 copii si 7 nepoti, dar si-a mai dorit un copil. Anul acesta, la 65 de ani, a nascut cvadrupleti

Articol de Madalina Irimia
Annegrete Raunigk a nascut cvadrupleti anul acesta, devenind astfel cea mai batrana mama de gemeni din lume.

O femeie in varsta de 65 de ani din Germania a nascut patru copii gemeni dupa efectuarea unei proceduri de inseminare artificiala in Ucraina. Femeia, Annegret Raunigk, avea deja 13 copii.

Cei patru gemeni - trei baieti si o fata - s-au nascut prematur, la 26 saptamani, intr-un spital din Berlin, dar au "sanse mari de supravietuire", scrie The Guardian.

Raunigk traieste in Berlin si este un profesoara de limba engleza si rusa, care este aproape de pensionare. Desi avea deja 13 copii (cel mai in varsta dintre ei avand 44 de ani) si 7 nepoti, acest lucru nu a impiedicat-o sa isi doreasca sa ramana din nou insarcinata. Femeia de 65 de ani a ramas insarcinata dupa ce a fost supusa unei proceduri de inseminare artificiala in Ucraina.

Femeia declara: ”Nu imi este frica. Pur si simplu cred ca o sa raman sanatoasa si in forma. In ceea ce priveste organizarea, am destula experienta, nu e ceva nou pentru mine”.

Cu toate ca Raunigk a fost acuzata ca este iresponsabila avand in vedere ca va avea 70 de ani cand gemenii vor intra la scoala, ea sustine ca nu poti sti niciodata ce se va intampla si ca ti se pot intampla diverse lucruri si cand ai 20 de ani.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CqpKW,  10.01.2021 12:05

Medicines prescribing information. Brand names. can i get cheap viagra without a prescription in the USA. All trends of medication. Read here. Actual information about medicament. All information about medication. Some about drugs. 3daa140

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii