ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-01-2013, ora 15:41

Autoturism marca Ford Fusion, cautat de autoritatile din Belgia, depistat in PTF Albita

Articol de Madalina Irimia

Politistii de frontiera au depistat in P.T.F. Albita un autoturism marca Ford Fusion declarat furat de autoritatile din Belgia, pe care un barbat cu dubla cetatenie, romana si R. Moldova, intentiona sa-l scoata din tara, transportat pe platforma.

In data de 14 ianuarie, in jurul orei 12.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Albita s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de iesire din tara, Evghenii G., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 24 de ani, conducand un autoturism marca Daimler Benz, care tracta o platforma pe care era un autoturism marca Ford Fusion.

La controlul de frontiera, existand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul marca Ford Fusion, politistii de frontiera au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au constatat faptul ca autoturismul in cauza figureaza in alerta cu masura de indisponibilizare a bunului in vederea confiscarii, deoarece a fost declarat furat din Belgia.

Cu privire la cele constatate, Evghenii G. a declarat ca nu are cunostinta despre faptul ca autoturismul figureaza furat in Belgia, el avand doar calitatea de transportator.

Politistii de frontiera i-au intocmit barbatului dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt, urmand a fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Husi cu propunerile legale.

Autoturismul, in valoare de 24.000 lei, a fost indisponibilizat si introdus in parcul auto de la sediul S.T.P.F.Vaslui, in vederea recuperarii acestuia de catre proprietarul de drept.

     
Tag-uri: furt, masina, frontiera
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii