A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719988949.6235.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Autoturism de lux declarat furat din Italia descoperit de politistii de frontiera vasluieni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-08-2014, ora 12:34

Autoturism de lux declarat furat din Italia descoperit de politistii de frontiera vasluieni

Articol de Ana-Maria Onofrei

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au descoperit un autoturism marca Mercedes Benz ML 250, in valoare de aproximativ 57.000 euro, care fusese declarat furat din Italia.

In data de 18 august., in jurul orei 15.00 s-a prezentat in P.T.F. Albita/I.T.P.F. Iasi pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, cetateanul roman Tudor T., in varsta de 27 de ani, conducand un autoturism marca Mercedes Benz ML 250 Bluetec 4Matic, apartinand unei firme de leasing din Italia.

La controlul de frontiera, la solicitarea lucratorilor nostri, tanarul nu a putut prezenta procura din partea firmei de leasing. In urma verificarilor specifice efectuate, lucratorii nostri au constatat ca autoturismul in cauza figureaza fiind furat din Italia, de la sfarsitul lunii iulie 2014.”, au declarat reprezentantii ITPF Iasi.

In legatura cu cele constatate, conducatorul auto a declarat ca, pe 18 august a fost contactat de un prieten care l-a rugat sa ia autoturismul dintr-o parcare din municipiul Iasi si sa-l duca in localitatea Chisinau. Acesta a mai adaugat ca nu a avut cunostinta despre faptul ca autoturismul a fost declarat furat.

Politistii de frontiera i-au intocmit lui Tudor T. dosar penal penru savarsiriea infractiunii de furt, autoturismul in valoare de 57.000 euro, a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

Foto: jurnalul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii