A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719866036.0874.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Autoturism de lux declarat furat din Franta depistat in aceeasi zi de politistii de frontiera
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-04-2014, ora 17:47

Autoturism de lux declarat furat din Franta depistat in aceeasi zi de politistii de frontiera

Articol de Alexandra Stefanescu

Politisti de frontiera din cadrul P.T.F. Albita si S.P.F. Husi au depistat, pe timpul unei misiuni specifice, in apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Albita, un autoturism care figura ca fiind declarat furat din Franta pe data de 10 aprilie.

Pe data de 10 aprilie, in jurul orei 16.50, pentru valorificarea unor informatii politisti de frontiera din cadrul S.P.F. Husi si P.T.F. Albita au declansat o actiune punctuala pe linia combaterii traficului international de auto furate, pe timpul careia au depistat in apropierea P.T.F. Albita, in imediata vecinatate a statiei Petrom un autoturism marca Audi Q3 condus de cetateanul italian Antonio I, in varsta de 57 de ani.In urma verificarilor efectuate politistii de frontiera au constatat ca autoturismul figureaza ca fiind declarat furat din Franta din data de 10 aprilie a.c..In legatura cu cele constatate cetateanul Antonio I. a declarat ca a inchiriat autoturismul din Franta si nu cunoaste despre faptul ca este declarat furat.Politistii de frontiera au intocmit barbatului dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt”, anunta IJPF.

Autoturismul in valoare de 150.000 lei a fost indisponibilizat in vederea continuarii si definitivarii cercetarilor.

Foto: adevarul.ro

     
Tag-uri: masina, furt, vama, frontiera
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii