ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-11-2014, ora 15:02

Autoturism BMW furat din Italia depistat la Galati

Articol de Cristian Amariei

Politistii de frontiera galateni au descoperit, pe timpul desfasurarii unei actiuni specifice in municipiul Galati, un autoturism care figura ca fiind furat, alerta emisa de autoritatile italiene.

In data de 15 noiembrie, pe timpul desfasurarii unei actiuni pe linia prevenirii si combaterii traficului cu auto furate, politistii de frontiera din cadrul compartimentului Combaterea Migratiei Ilegale si Infractionalitatii Transfrontaliere al Sectorului Politiei de Frontiera Galati au oprit pentru control, pe o artera din municipiul Galati, un autoturism marca BMW X1, inmatriculat in Italia, condus de cetateanul roman C. G., in varsta de 35 de ani, domiciliat pe raza municipiului Galati.

Avand suspiciuni cu privire la provenienta autoturismului, lucratorii nostri au efectuat verificari specifice in bazele de date, ocazie cu care au constatat ca autovehiculul respectiv este declarat furat, fiind emisa o alerta de autoritatile italiene. Barbatul a declarat ca a cumparat autoturismul din municipiul Focsani si nu are cunostinta despre faptul ca acesta ar fi furat.”, a declarat comisar sef de politie Vica Tanase, purtator de cuvant al STPF Galati.

Politistii de frontiera au intocmit pe numele lui C. H. lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de „furt”, iar masina in valoare de 132.600 lei a fost indisponibilizata pana la finalizarea cercetarilor.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii