A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675429.3975.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Autostrada A2: Ploaie cu grindina, gheata pe asfalt
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-05-2014, ora 16:26

Autostrada A2: Ploaie cu grindina, gheata pe asfalt

Articol de Cristian Amariei

Ploaie violenta, cu grindina si un strat de gheata asternut pe asfalt, la mijlocul lunii mai: acestea au fost efectele vremii, pe autostrada A2, scrie realitatea.net.

CNADNR a anuntat ca s-a produs un carambol de 9 masini pe autostrada A2, Bucuresti - Constanta, la km 44 – km 45. Partea carosabila a fost acoperita de un strat gros de aproximativ 15 cm de apa si gheata, din cauza precipitatilor abundente, care au cazut sub forma de grindina, in urma cu putin timp.

Conducatorii auto sunt sfatuiti sa circule cu viteza foarte redusa, adaptata permanent conditiilor concrete de drum si trafic, iar cei care incheie coloanele de autovehicule trebuie sa puna in functiune luminile de avarie, pentru a-i avertiza pe cei ce se apropie cu viteza, din spate, sa incetineasca si, dupa caz, sa opreasca in timp util, evitandu-se astfel producerea de coliziuni.

Foto: realitatea.net

     
Tag-uri: ploaie, gheata, autostrada
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii