A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661825.954.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Autorul masacrului din Tunisia: Un animator care lucrase in turism
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-07-2015, ora 09:52

Autorul masacrului din Tunisia: Un animator care lucrase in turism

Articol de Madalina Irimia
Autorul atentatului sangeros din 26 iunie din statiunea Sousse a lucrat in turism, a declarat premierul Habib Essid, intr-un interviu publicat duminica de cotidianul La Presse.

"Stim ca era membru al unui club de dans si ca stia bine sectorul turistic deoarece lucrase ca animator", a declarat Essid cotidianului de limba franceza, transmite AFP.

In urma cu o saptamana, un tanar inarmat cu un kalasnikov, identificat de catre autoritati drept un student pe nume Seifeddine Rezgui, a deschis focul pe o plaja din statiunea Port El Kantaoui.

Treizeci si opt de turisti straini, dintre care 30 de britanici, au fost ucisi, iar alte 39 de persoane au fost ranite. Atacatorul a fost impuscat mortal de fortele de ordine.

Un locuitor al cartierului in care Rezgui traia impreuna cu parintii sai, in localitatea Gaafour, declarase anterior pentru AFP ca Seifeddine Rezgui lucrase "in turism in regiunea Kantaoui", locul in care a comis atentatul, dar informatia nu a putut fi confirmata din alte surse.

Sursa: ziare.com
     
Tag-uri: tunisia, masacru, autor
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii