A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719681674.6547.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

„Autoritatile NU au mintit”. Motivul pentru care politia franceza a cerut stergerea filmarilor din timpul atacului de la Nisa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-07-2016, ora 12:02

„Autoritatile NU au mintit”. Motivul pentru care politia franceza a cerut stergerea filmarilor din timpul atacului de la Nisa

Articol de Cristian Amariei
Mult prea tarziu pentru cele 84 de victime ale atacului de la Nisa, intre care se numara si un roman, guvernul francez a dispus o ancheta cu privire la lipsa masurilor de siguranta prevazute pentru festivitatile de 14 iulie.

Inainte ca fortele de securitate sa apuce sa intervina, teroristul a fost infruntat de un civil. Aflat pe un scuter, un barbat de aproape 50 de ani s-a lansat in urmarirea camionului condus de Mohammed Bouhlel. Abia dupa 6 zile de investigatii, jurnalistii francezi au reusit sa dea de urma acestui erou autentic.

Franck a ajuns in acea seara prea tarziu pe Promenade des Anglais ca sa mai prinda artificiile. Dintr-o data a observat camionul navalind pe faleza.
Franck: "Inteleg foarte repede ca e vorba de un carnagiu, vad oameni zburand in toate partile, oameni disparand sub camion".

Frank stie ca baiatul lui se afla printre miile de oameni rasfirati pe promenada.
"Ma catar pe portiera cabinei, ca sa trag de volan, sa-l opresc, sa rastorn camionul. Geamul era deschis. Il lovesc din toate puterile, ii dau in cap, il lovesc intruna. Nu reusesc sa-l scot din cabina. Suntem fata in fata. Isi cauta pistolul trage, dar glontul nu porneste. "

Franck cade de pe scara camionului, dar se agata din nou de portiera.
"Are o privire de gheata. Niciun pic de emotie.La un moment dat, imi pune pistolul la tampla. Nu ma las, as fi continuat pana-n panzele albe. Eram gata sa mor. Simt cumva ca ajung politistii, vad lumini, aud gloante suierand si ma strecor sub camion".

In nebunia momentului, politistii l-au luat pe Franck drept complice al teroristului, asa ca il salta inainte sa-l intrebe orice. Abia ulterior, se lamuresc lucrurile.

Martorii afirma ca gestul lui Frank a permis incetinirea camionului, permitand astfel politistilor sa il ucida pe terorist.

"Nu sunt un erou. Sunt un cetatean normal."

Continuarea aici
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii