A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661914.808.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Autocar romanesc rasturnat in Italia: opt persoane au fost ranite
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-11-2016, ora 10:22

Autocar romanesc rasturnat in Italia: opt persoane au fost ranite

Articol de Madalina Irimia
Opt persoane au fost ranite, sambata seara, dupa ce un autocar al companiei Atlassib care transporta 36 de pasageri a fost implicat intr-un accident pe autostrada A4, din Italia, intre Latisana si San Giorgio di Nogaro, scrie presa italiana. Ambasada Romaniei in Italia precizeaza, pe pagina de Facebook, ca in urma accidentului au fost persoane ranite usor, care au primit ingrijiri medicale, pasagerii fiind deja preluati de un alt autocar al firmei de transport, noteaza News.ro.

"In noaptea de sambata spre duminica, la data de 27 noiembrie, a avut loc un accident in care a fost implicat autocarul unei firme de transport romanesti, care se deplasa dinspre Franta catre Romania, tranzitand Italia. Nu au fost victime in stare foarte grava, doar raniti usor, care au primit ingijiri medicale de specialitate", scrie pe contul de Facebook al ambasadei, precizandu-se ca un alt autocar al firmei a preluat pasagerii.

Conform reprezentantei diplomatice, consulul general de la Trieste, Cosmin Dumitrescu, s-a deplasat la fata locului si s-a aflat in legatura permanenta cu ambasadorul si cu Ministerul Afacerilor Externe de la Bucuresti. Ambasada a fost in contact cu conducerea firmei de transport, care s-a mobilizat rapid pentru a oferi solutii pasagerilor.

Unul dintre raniti a fost dus cu ambulanta la Udine, acesta aflandu-se in starea cea mai grava, dar fara ca viata sa ii fie in pericol, scrie Messagerro Veneto.

De asemenea, patru dintre raniti au fost transportati la Latisana, iar alti trei la Palmanova, situatia lor nefiind ingrijoratoare.

Conform cercetarilor preliminare, autocarul s-a ciocnit cu o masina de teren a Protectiei Civile, politia rutiera facand inca investigatii la fata locului. Pentru a permite desfasurarea operatiunilor de salvare, dar si repunerea autocarului pe carosabil cu ajutorul unei macarale, a fost inchisa o banda de circulatie, traficul nefiind perturbat semnificativ.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii