A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833450.9136.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Autocamion furat din Franta descoperit de politistii de frontiera vasluieni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-01-2014, ora 13:30

Autocamion furat din Franta descoperit de politistii de frontiera vasluieni

Articol de Cristian Amariei

Politisti de frontiera din cadrul S.T.P.F. Vaslui au intocmit lucrare penala pentru furt unui cetatean din Republica Moldova, care conducea un autocamion care figura ca fiind furat in Franta.

In ziua de 27 ianuarie, la ora 17.45 la P.T.F. Albita/ I.T.P.F. Iasi, s-a prezentat pentru a intra in tara, Leonid B., cetatean din R. Moldova, in varsta de 59 de ani, conducand un ansamblu de vehicule format dintr-un autocamion si semiremorca, inmatriculate in Republica Moldova. Pentru valorificarea unei informatii detinute de politistii de frontiera din cadrul S.T.P.F. Vaslui cu privire la faptul ca autocamionul este furat si prezinta elemente de identificare modificate, s-au efectuat verificari suplimentare ocazie cu care s-a constatat ca vehiculul are seria de sasiu modificata. De asemenea lucratorii nostri au stabilit ca autocamionul figureaza ca fiind furat din Franta. Politistii de frontiera i-au intocmit barbatului lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de furt. Cu privire la cele constatate barbatul a declarat ca nu are cunostinta despre faptul ca autocamionul figureaza ca fiind declarat furat”, anunta IJPF.

Autocamionul in valoare totala de 93.870 lei a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii