ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-03-2014, ora 17:45

Aura Ion ar fi implinit 24 de ani. ''Cadoul meu pentru ea era o vacanta la schi in Austria, sa o cunosc mai bine''

Articol de Madalina Irimia

Aura Ion, studenta moarta in accidentul aviatic din Apuseni, ar fi implinit miercuri 24 de ani. Familia sa i-a adus un tort la mormant si i-au aprins zeci de lumanari.

''Au fost doua luni grele, traumatizante. Lacrimi, durere, revolta din cauza acestei intamplari tragice. Eu inca nu am depasit momentul, incerc sa fiu tare pentru ai mei, dar nu este deloc usor'', a declarat Mariana Ciuca, sora Aurei Ion.

''Mi-ar fi placut sa o am aici de ziua ei, sa o strang in brate. Petreceam cu familia, cu tort, apoi petrecea cu prietenii pe care ii iubea. Ne bucuram ca a mai trecut un an si suntem impreuna cu totii. Isi dorea mult sa mearga la schi in Austria, asta era cadoul meu pentru ea, voiam sa petrec mai mult timp cu ea, sa o cunosc mai bine, pentru ca fiind departe simteam ca am pierdut o bucatica din ea. Planuisem o saptamana cu ea, sa o cunosc mai bine. Ai mei intentioneaza sa modifice un pic camera ei, pentru ca le e foarte greu sa vada toate lucrurile ei, pozele... Dar ne e greu si sa schimbam ceva, pentru ca pentru noi este inca vie'', a mai spus Mariana Ciuca.

Sursa: gandul.info

Foto: romaniatv.net

     
Tag-uri: Aura Ion, deces, accident
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii