A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662267.4661.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Au strans fonduri pentru tratamentul unui bolnav de cancer, dar el uite ce a facut cu banii: „A meritat fiecare banut”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-02-2015, ora 08:34

Au strans fonduri pentru tratamentul unui bolnav de cancer, dar el uite ce a facut cu banii: „A meritat fiecare banut”

Articol de Madalina Irimia
Huang Yuanfeng, un barbat in varsta de 45 de ani din China, a fost diagnosticat cu cancer la ficat. Barbatul avea nevoie urgenta de tratament.
Comunitatea in care acesta locuieste a organizat o campanie de strangere de fonduri pentru barbatul grav bolnav. Cand i s-a inmanat, insa, suma care s-a strans, Huang Yuanfeng a facut un gest care i-a emotionat pe toti pana la lacrimi.
Barbatul bolnav a platit banii unei firme de constructie ca sa construiasca un drum care sa lege satul unde locuieste de cel mai apropiat oras. Nu de putine ori Huang Yuanfeng si consatenii lui au simtit frustrare in momentele in care ramaneau izolati in urma unei furtuni sau intemperii. "A meritat fiecare banut", a spus bolnavul, adaugand ca nu a vrut sa vada irositi banii atator oameni salvandu-i trupul bolnav.
In urma acestui gest marinimos, fiica lui Huang Yuanfeng, studenta in ultimul an, si-a inghetat anul pentru a fi alaturi de tatal ei, cate zile o mai avea acesta. "Cineva trebuie sa aiba grija de el", a declarat aceasta presei.

Sursa: kanald.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii