A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661812.8766.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Au raspuns IMPERTINENT la interviu si au fost angajati PE LOC
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-05-2013, ora 12:29

Au raspuns IMPERTINENT la interviu si au fost angajati PE LOC

Articol de Madalina Irimia

Nu intotdeauna raspunsurile cuminti si pline de respect date recrutorilor sunt cheia pentru a trece cu bine de un interviu de angajare.

Uneori, o atitudine indrazneata, intransigenta sau lipsita de diplomatie poate crea o impresie mult mai buna angajatorilor, cu conditia sa fie sincera, nu trucata.

Candidatii care au curaj sa spuna ce gandesc pot avea castig de cauza in fata celorlalti, potrivit site-ului Quora.com care le-a cerut candidatilor sa isi prezinte cele mai nebunesti lucruri pe care le-au spus la interviuri si totusi au fost angajati.

- "Nu ma intereseaza jobul vostru" -Unul dintre candidati a gasit contradictii intre ceea ce firma comunicase public despre sarcinile postului si lucrurile pe care le auzea la interviu. S-a ridicat de pe scaun si le-a spus recrutorilor ca nu-l intereseaza sa lucreze intr-o firma care nu stie exact ce cauta. Aceasta reactie i-a adus rapid angajarea.

- "N-o sa raspund la toate intrebarile" - Un manager arogant a intrat in sala de interviu si i-a spus candidatului fara sa il salute "Am 5 intrebari pentru tine". Candidatul i-a raspuns: "In acest caz, eu nu am decat 3 raspunsuri" si chiar asa a facut, a refuzat sa raspunda la doua intrebari. Si acest personaj a primit postul pe loc.

Integral pe realitatea.net

Foto: cariereonline.ro

     
Tag-uri: interviu, job, atitudine
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii