ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-08-2014, ora 13:39

Au ramas si fara nevasta, si fara amanta. Cine sunt barbatii celebri care dupa ce au tradat au numai ghinion in dragoste!

Articol de Madalina Irimia
In showbiz, povestile de dragoste complicate incep sa devina un lucru obisnuit, iar multi dintre barbatii celebri contribuie la scrierea lor. S-au casatorit de bunavoie si nesiliti de nimeni, insa destinul le-a scos apoi in cale femei de care s-au indragostit fulgerator. De dragul amantelor, multe vedete masculine au renuntat la tot ce aveau si au decis sa inceapa o viata noua, dar au ajuns sa le paraseasca si pe femeile petru care si-au sacrificat casnicii trainice.

Catalin Crisan

Catalin Crisan si prima lui sotie, Lucia Bubulac, au fost impreuna 19 ani, dar au divorat in 2009 dupa ce in viata interpretului si-a facut aparitia Alina Cupsa, cea care i-a devenit intre timp sotie.
"Ei se stiau dinainte ca eu si Catalin sa divortam. Alina il suna noaptea, in timpul casniciei cu mine. Era trecuta in telefon "Dr. Cupsa", asa ca ulterior am aflat despre cine era vorba", a povestit Lucia Bubulac.
Despre triunghiul amoros stiau si apropiatii cantaretului, care au confirmat cele spuse de Lucia.

Cristi Borcea

Casatorit de aproape 20 de ani cu Mihaela Borcea, Cristi Borcea s-a indragostit la prima vedere de Alina Vidican, o tanara de doar 19 ani la acea vreme.
Milionarul a inceput atunci sa duca o viata paralela si a fost nevoit sa se imparta o perioada intre familie si amanta, relatia cu aceasta consumadu-se la Miami, acolo unde fostul boss de la Dinamo detine o resedinta si unde Alina a stat timp de 8 ani, cat a durat relatia lor interzisa.

Marius Mihalache

Celebrul tambalist Marius Mihalache a divortat de sotie pentru Crina Matei. Cei doi s-au cunoscut prin prisma meseriilor pe care le au, s-au placut si au decis sa duca relatia lor profesionala si in plan personal.
Crina a devenit astfel amanta cantarerului care la vremea respectiva era casatorit si avea un copil. In ciuda barfelor care circulau la vremea respectiva, Crina si Marius au negat ca ar avea o alta relatie decat cea profesionala.

In cele din urma, indragostii au fost deconspirati de tabloide si au fost nevoiti sa recunoasca public relatia amoroasa. Pusa in fata faptului implinit, sotia lui Marius, Mirela, a trebuit sa accepte situatia si ea a fost cea are a anuntat oficial ca divorteaza de sotul ei.

Mari multe pe ele.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii