ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-03-2013, ora 08:02

Au platit o suma uriasa ca sa manance la cel mai bun restaurant din lume. A urmat un adevarat cosmar

Articol de Madalina Irimia

Restaurantul danez Noma, din Copenhaga, a fost declarat cel mai bun local din lume timp de 3 ani la rand. Ce s-a intamplat insa, in februarie l-a obligat de patron sa-si ceara scuze in fata clientilor.

Luna trecuta, timp de 5 zile, mai multi clienti ai restaurantului au ajuns la spital cu probleme la stomac, dupa ce mancasera in acest local exlusivist.

In total, 63 de persoane au fost internate, dupa ce au intrat in contact cu un microb care provoaca intoxicatie alimentara, scrie Daily Mail.

In urma unei anchete a autoritatilor sanitare, s-a aflat ca un bucatar al restaurantului premiat cu doua stele Michelin se imbolnavise si venise la munca. El declansase astfel epidemia.

Barbatul anuntase conducerea localului, prin email, ca se simte rau, insa mesajul lui fusese ignorat si nu s-au luat masurile necesare de dezinfectare.

Noma, local cunoscut pentru inovatiile sale culinare, care includ prepararea de furnici sau greieri marinati, a fost declarat cel mai bun restaurant din lume, in 2010, 2011 si 2012.

O masa pentru doua persoane costa aici 600 de lire sterline si include un meniu de 12 feluri.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: globalpost.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii