A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832779.0909.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

„Au murit pentru ca ni s-a luat curentul!” Ce a ordonat dictatorul Kim Jong-un, dupa ce a ascultat „plangerile fara sens” ale sefului unei ferme de broaste testoase
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-07-2015, ora 12:31

„Au murit pentru ca ni s-a luat curentul!” Ce a ordonat dictatorul Kim Jong-un, dupa ce a ascultat „plangerile fara sens” ale sefului unei ferme de broaste testoase

Articol de Cristian Amariei
Liderul nord coreean s-a infuriat dupa ce a aflat ca mai multi pui de broasca testoasa au murit la o ferma unde fusese in vizita, potrivit The Telegraph.

Kim Jong-un nu a dorit sa ia in considerare explicatiile sefului fermei care a motivat ca puii de broasca testoasa au murit din cauza deselor intreruperi ale alimentarii cu energie electrica, iar astfel alimentarea cu apa a incubatorului nu a mai functionat, conform The Telegraph.

El catalogat scuzele oficialilor fermei drept “ plangeri fara sens”, potrivit portalului Daily NK.

Agentia oficiala de presa nord-coreeana KCNA a raportat ca ferma de broaste testoase a fost creata la ordinele lui Kim Jong Il, tatal actualului lider nord-coreean, cu scopul de a supraveghea reproducerea broastelor testoase de mici dimensiuni.

Pe de alta parte, Kim s-a aratat indignat ca in cadrul fermei de broaste testoase nu a fost amenajata o zona pentru “educarea angajatilor in istoria revolutionara”.

Surse din Pyongyang au declarat pentru sursa citata ca managerul fermei de broaste testoase a fost impuscat mortal la scurt timp dupa vizita liderului nord-coreean la ferma.

Nu este primul incident de acest gen. Anul trecut a fost executat un inginer responsabil pentru prabusirea unui bloc din Phenian. Acest lucru pare sa fi incurajat angajatii de stat sa isi exprime loialitatea pentru Kim, noteaza publicatia.

Pe de alta parte, exista informatii privind cresterea numarului de functionari superiori care se tem de epurari imprevizibile. Conform estimarilor unor servicii de informatii din Coreea de Sud, Kim Jong-un ar fi ordonat executarea a cel putin 70 de membri de partid, guvernamentali si oficiali militari, de cand a preluat conducerea Coreei de Nord in decembrie 2011.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii