A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719630056.5535.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Au mostenit averi impresionante de la straini
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-06-2014, ora 09:09

Au mostenit averi impresionante de la straini

Articol de Madalina Irimia

Povestile cu mosteniri uriase si surprinzatoare ne fascineaza si ne umplu de speranta. Cine stie? Poate si noi avem un unchi putred de bogat despre care nu stim nimic, dar care ne va lasa averea lui. Sau, de ce nu, poate ca cineva ne va alege numele din cartea de telefon si vom primi o mostenire surpriza. Cum s-a intamplat cu acesti oameni, care au mostenit averi impresionante de la straini.

Si-a ales mostenitorii din cartea de telefon

Luis Carlos de Noronha Cabral da Camara a ales o metoda cel putin ciudata de a-si imparti banii dupa moartea sa. Barbatul, originar din Portugalia a ales absolut aleatoriu 70 de persoane din cartea de telefon, pentru a le lasa averea sa impresionanta.

Ciudatenia a fost si mai mare, avand in vedere ca portughezii nu prea obisnuiesc sa lase testamente. Majoritatea beneficiarilor au crezut, initial, ca este vorba de o farsa cand li s-a spus ca au mostenit o mica avere de la un necunoscut excentric.

Traiau pe strada si au mostenit 100 milioane de euro

Fratii Zsolt si Geza Peladi erau atat de saraci incat locuiau intr-o pestera din apropierea Budapestei si isi cumparau paine din vechituri vandute pe marginea drumului.

Cei doi au primit intr-o zi vestea ca bunica lor din Germania le-a lasat o avere uriasa. Fratii povestesc ca stiau ca mama lor provenea dintr-o familie bogata, dar aceasta era o femeie dificila. Inainte de a-si abandona copiii, femeia rupsese orice legatura cu rudele ei bogate.

Implicit, fratii nu si-au cunoscut bunica, dar cand atat mama lor, cat si bunica au decedat, cei doi oameni ai strazii au ramas singurii mostenitori in viata.

Integral pe unica.ro

Foto: tumblr.com

     
Tag-uri: mostenire, bani, straini
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii