ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-09-2013, ora 11:03

Au lasat intentionat un portofel pe jos in mai multe orase. Vezi ce a iesit

Articol de Cristian Amariei

Un test realizat de Reader's Digest, care a lasat nesupravegheate portofele in 16 orase din lume si a asteptat apoi sa vada cate dintre ele sunt predate autoritatilor, a aratat care sunt cele mai oneste locuri de pe Planeta, potrivit evz.ro.

In Bucuresti, patru portofele pierdute au fost returnate In Bucuresti, patru portofele pierdute au fost returnate

Printre orase au fost si metropolele New York, Londra sau Mumbai. In fiecare oras au fost "pierdute" 12 portofele cu cate 40 de euro inauntru, dar si cu datele de contact ale proprietarului, cat si cu fotografii de familie ale acestuia.

Din cele 192 de portofele, doar jumatate au fost returnate, insa rezultatele au variat foarte mult de la un oras la altul.

In Helsinki, capitala Finlandei, 11 din cele 12 portofele au fost returnate. Pe locurile doi si trei in topul celor mai cinstite orase sunt Mumbai (9 din 12) si Budapesta (8 din 12).

La capatul opus, in Lisabona (Portugalia), un singur portofel a ajuns la autoritati, iar acesta a fost predat de catre un cuplu de turisti olandezi.

In Bucuresti au fost returnate doar patru portofele, la fel ca la Rio de Janeiro si Zurich, fiind la egalitate cu acestea in top, pe locul 11. In Capitala Romaniei traiesc oameni mai cinstiti decat in Praga (3 portofele returnate), Madrid (2) si Lisabona.

Citeste mai multe aici.

Foto: gorjeanul.ro

     
Tag-uri: test, portofel, pierdut
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii