ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-02-2012, ora 09:16

Au intalnit dragostea dupa 80 de ani si isi trimit mesaje de dragoste doar prin "Google Translate"

Articol de Madalina Irimia

Doi batrani dintr-un azil din Carolina de Nord au descoperit ca intre ei este mai mult decat amicitie atunci cand s-au intalnit.

Insa faptul ca intre ei a aparut scanteia dragostei nu este neobisnuit din cauza varstei lor, ea avand 97 de ani, iar el 85, ci datorita altei circumstante: cei doi batrani nu vorbesc aceeasi limba.

Columba Rosaly si Larry Bushnell s-au intalnit in azil, iar relatia lor a decurs intr-un mod specific adolescentilor.

De cum a vazut-o prima oara, Larry i-a tot spus ca este frumoasa si i-a scris asta si pe biletele. Pentru a depasi barierele lingvistice, Columba a folosit un program de traducere de pe internet si atunci a inteles sentimentele pe care colegul de azil le avea pentru ea.

Cum biletele erau din ce in ce mai frecvente, relatia lor a trecut la nivelul urmator. Iar cand el a sarutat-o pe obraz, Columba a decis ca este timpul sa treaca de bariera de comunicare si a solicitat un interpret care sa o ajute sa invete limba engleza.

Columba Rosaly s-a nascut si a trait cea mai mare parte a vietii in Ecuador. Sotul ei, cu care a locuit in Statele Unite, a murit acum zece ani, dupa care a trait singura, fara sa interactioneze cu vorbitori de engleza.

Larry Bushnell a fost professor toata viata, a fost casatorit de doua ori, iar cea de-a doua sotie i-a murit acum un an.

Niciunul nu se astepta sa mai intalneasca dragostea la varsta aceasta si sunt foarte fericiti ca s-au intalnit si vor putea sa-si poarte de grija in anii de viata care le-au mai ramas.

Desi au probleme cu comunicarea si se ajuta de “google translate” pentru a vorbi, cei doi si-au planuit casatoria, care va fi oficiata la sfarsitul acestei saptamani. (stirileprotv.ro)

Foto:holanoticias.com, heraldonline.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii