ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-10-2014, ora 17:18

Au incercat sa treaca frontiera cu mii de tigari ascunse in portierele masinii

Articol de Cristian Amariei
Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galati-rutier impreuna cu lucratorii vamali au descoperit 4.800 de tigarete, ascunse in portierele si aripile spate ale unui autoturism, condus de un barbat cu dubla cetatenie.

In data de 2 octombrie, in jurul orelor 23.00 s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, Ionel R. cu dubla cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 21 de ani, conducand un autoturism marca Ford, inmatriculat in Romania.

Ca urmare a valorificarii unei informatii aflate in lucru, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului si a bagajelor personale ale lui Ionel R. In urma controlului efectuat, echipa comuna a descoperit, disimulate in portierele si aripile spate ale autoturismului, 4.800 tigarete marca Prefect, de provenienta R. Moldova.”, au declarat reprezentantii ITPF Iasi.

Conform prevederilor legale a fost luata masura retinerii tigaretelor, in valoare totala de 2.118 lei in vederea confiscarii, cetateanul in cauza fiind sanctionat contraventional de catre lucratorii vamali cu amenda in valoare de 5.000 lei.

Foto: lugojeanul.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii