A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662464.6318.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Au fost casatoriti 66 de ani. Ultimul drum l-au facut tot impreuna
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-02-2013, ora 14:46

Au fost casatoriti 66 de ani. Ultimul drum l-au facut tot impreuna

Articol de Madalina Irimia

Apropiatii unui american in varsta de 94 de ani, Norman Hendrickson, au avut parte de o "surpriza" atunci cand au ajuns la priveghiul sotiei sale, Gwen. Mai exact, langa urna urna in care se aflau ramasitele pamantesti ale femeii se afla si un cosciug, in care era nimeni altul decat batranul, scrie Times Union.

Hendrickson, un veteran care a luptat intinerete in cel de-al Doilea Razboi Mondial si care si-a cunoscut sotia in timp ce aceasta facea parte din Fortele Aeriene Regale Britanice, a decedat in limuzina cu care se ducea la inmormantare, chiar in fata cladirii in care urma sa fie organizat priveghiul.

Proprietara salii si directorul de pompe funebre, care era si medic legist, l-au scos pe barbat din masina si au incercat sa il resusciteze pe trotuar. Ei au fost nevoiti sa inceteze manevrele de resuscitare dupa ce rudele batranului au adus un document in care Hendrickson specifica faptul ca, in caz de urgenta, nu vrea sa fie readus la viata.

Dupa ce si-a revenit din soc, una dintre fiicele americanului a cerut ca trupul neinsufletit al tatalui sau sa fie pus intr-un cosciug si apoi asezat in sala, langa urna in care se aflau ramasitele pamantesti ale mamei sale, pentru ca persoanele care urmau sa vina la priveghi sa isi poata lua ramas bun de la amandoi.

Norman Hendrickson si sotia sa Gwen erau casatoriti de 66 de ani.

Sursa: gandul.info

Foto: now.msn.com

     
Tag-uri: cuplu, casatorie, deces
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii