A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727561888.5462.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Au facut totul ca sa arate ca idolul lor, Kate Middleton. Povestile incredibile a trei femei normale care au urcat pe masa de operatie pentru a-i semana
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-06-2014, ora 12:04

Au facut totul ca sa arate ca idolul lor, Kate Middleton. Povestile incredibile a trei femei normale care au urcat pe masa de operatie pentru a-i semana

Articol de Madalina Irimia

Faptul ca Printul William si Kate Middleton sunt extrem de populari in Marea Britanie nu mai este un secret pentru nimeni. Chiar si asa insa, dragostea si admiratia pentru ei a fost dusa la un cu totul alt nivel de cei care ii indragesc.

Un studiu realizat in UK arata ca nasul lui Kate Middleton este cea mai ceruta trasatura pe care si-o doresc femeile britanice inaintea realizarii unei rinoplastii. Mai exact, ele cred ca Ducesa are un chip perfect, completat de acel nas mic si elegant, asa ca isi doresc un chip la fel de rafinat ca al ei.

Din dorinta de a intelege mai bine aceasta obsesie a britanicelor, jurnalistii de la DailyMail au consultat un estetician, care a explicat ca, intr-adevar, Ducesa este o norocoasa: "Are un nas drept si subtire, cu un varf perfect rotund si proportionat".

Mai apoi, au vorbit cu trei femei care au urcat pe masa chirurgului si si-au chletuit toate economiile doar ca sa fie mai frumoase.

Sarah Hattey, in varsta de 31 de ani, a povestit cum a mostentit un nas mare si inegal de la tatal ei, de care radeau toti copiii. Crescand complexata, femeia poveseste ca ajunsese chiar sa mearga mereu cu capul jos si sa evite sa isi stranga parul in coada.

"Mi-am facut un imprumut la banca pentru a avea cei 4.900 de lire de care aveam nevoie pentru a ma opera. A costat mai mult decat o interventie normala pentru ca mi-au remodelat osul si mi-au aranjat septul deviat, dar au meritat banii. Cred ca acum arat bine si mi-am recapatat increderea de sine".

Integral pe perfecte.ro

Foto: uk.omg.yahoo.com

     
Tag-uri: operatii, nas, ducesa
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii