ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-03-2012, ora 12:00

Au aflat pe Facebook ca sunt casatorite cu acelasi barbat

Articol de Madalina Irimia

Doua femei din Statele Unite ale Americii au aflat, datorita retelei de socializare Facebook, ca sunt casatorite cu acelasi barbat, in acelasi timp.

Bigamia a fost descoperita de una dintre sotii, in timp ce se uita pe lista de persoane pe care le-ar putea cunoaste - "People you may know" - de pe Facebook, unde a gasit o poza cu sotul ei si cealalta sotie, transmite pagina de Internet a postului de televiziune BBC.

"Sotia numarul unu a accesat pagina de Facebook a sotiei numarul doi, unde, uitandu-se la poze, a gasit si una in care sotul ei se afla, impreuna cu o alta femeie, in fata unui tort de nunta", a povestit Mark Lindquist, procurorul care se ocupa de acest caz.

Imediat cum a aflat ca sotul ei este bigam, sotia numarul unu a sunat-o pe mama barbatului. Abia dupa aceea, femeia a sunat la politie si le-a spus oamenilor legii ca sotul ei este bigam.

Ancheta inceputa de autoritatile locale a scos la iveala ca, de fapt, barbatul nu este bigam in adevaratul sens al cuvantului, ci doar in acte: Alan L. O'Neill, cunoscut in trecut drept Alan Fulk, s-a casatorit in 2001 cu o femeie, iar in 2009 a parasit orasul, si-a schimbat numele si apoi s-a recasatorit, fara sa si divorteze in prealabil. (ziare.com)

     
Tag-uri: bigamie, Facebook, SUA, politie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii