ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-06-2014, ora 17:48

Au adormit si s-au mai trezit dupa 6 zile. Fenomenul care a ingrozit un sat din Kazahstan

Articol de Cristian Amariei

Populatia din doua sate din Kazahstan este lovita de un fenomen ciudat, care i-a speriat pe locuitori si i-a incurcat pe medicii care au venit sa investigheze problema, scrie thedebrief.co.uk.

Localnicii din doua sate din Kazahstan, Krasnogorsk si Kalachi, prezinta simptomele unei afectiuni ciudate si necunoscute. Concret, ei adorm pentru o perioada lunga, intre 30 de ore si 6 zile, fara sa stie de ce si fara sa fie obositi.

In jur de 60 dintre cei 820 de locuitori ai celor doua sate au fost afectati intr-un fel sau altul de aceasta boala neidentificata.

Marina Felk, o femeie de 50 de ani din Kalachi, a declarat ca a adormit dimineata, in timp ce mulgea vaca, si s-a trezit doua zile mai tirziu, intr-o camera de spital. Alti localnici au relatat cazuri asemanatoare.

Au existat si alte simptome: slabiciune, ameteli, pierderi de memorie. Unii copii au povestit ca au halucinatii.

Dupa ce au respins ipoteza initiala, cea a intoxicatiei alcoolice, medicii care au venit in cele doua sate au acum o alta varianta.

Ei cred ca simptomele ar putea fi generate de otravirea cu uraniu. O mina de uraniu a existat in apropiere, iar specialistii spun ca chimicalele s-ar fi putut raspandi in apa potabila. Totusi, medicii nu pot inca explica de ce unii localnici sunt afectati, iar altii nu.

Sursa: realitatea.net

Foto: brazilweirdnews.blogspot.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii