ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-09-2013, ora 13:05

Atuurile tale, in functie de zodie. Afla in ce domenii excelezi

Articol de Madalina Irimia

Perseverenta o ajuta pe nativa din Taur sa obtina succesul. Descopera ce calitati si atuuri ai, in functie de zodia ta si in ce activitati te ajuta sa fii pe primul loc.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Esti o persoana foarte bine organizata, atenta la detalii si amanunte. De aceea, poti atinge succesul in domenii care presupun organizarea de evenimente, arhivare sau administrare. De asemenea, esti foarte atenta la normele de igiena si sanatate, iar asta iti ofera avantaje reale in domeniul farmaceutic, medical si sanitar.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

Atuurile tale sunt amabilitatea si diplomatia de care poti da dovada in orice situatie. Tu stii ce sa spui si cum sa o spui ca sa pastrezi o atmosfera destinsa si placuta oriunde te-ai afla. De aceea, domeniile in care excelezi sunt cele care presupun comunicarea, relatiile publice, negocierea, dar si politica.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Oriunde este nevoie de investigatie, cercetare si dezlegarea misterelor, acolo esti si tu. Capacitatea ta de a vedea latura ascunsa a lucrurilor si de a intelege cu usurinta ceea ce nu este tocmai evident te ajuta sa atingi succesul in domenii precum jurnalismul de investigatie, politie sau chiar stiintele oculte.

Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

Te poti lauda cu o logica excelenta si chiar cu o pasiune ascunsa pentru cifre. Intelegi totul daca este transpus in procente si cifre, de aceea poti atinge succesul in activitati care prespun calcule, precum contabil, gestionar, economist, bancher. De asemenea, majoritatea nativilor din zodia sagetatorului au o atractie deosebita pentru sport si multi dintre ei pot ajunge pe culmile succesului in competitii sportive.

Detalii pe eva.ro

Foto: horoscop.garbo.ro

     
Tag-uri: horoscop, zodii, atu
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii