A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727618981.0869.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ati purta asa ceva 20 de minute in fiecare zi? Japonezele cred ca le fac nasul mai frumos
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-05-2014, ora 17:15

Ati purta asa ceva 20 de minute in fiecare zi? Japonezele cred ca le fac nasul mai frumos

Articol de Madalina Irimia

In Japonia, femeile sunt decise sa incerce absolut orice metoda atunci cand au cel putin o speranta ca pot deveni mai frumoase, chiar daca trebuie sa sufere putin, scrie stirileprotv.ro.

Conform Daily Mail, un magazin nipon a introdus in reteaua sa de vanzare un gadget in valoare de 30 de lire sterline care ar modifica structura nasului, astfel incat sa arate ... mai frumos.

Iata cum suna reclama din magazin: "Aveti complexe din cauza nasului? Atunci incercati Hana Twin Nose, o alternativa mult mai ieftina decat chirurgia plastica si care nici nu doare."

Producatorii sustin ca este suficient ca acest aparat sa fie purtat 20 de minute pe zi - fapt care va avea drept rezultat intarirea bazei nazale. Hana inseamna "nas" in limba japoneza, in timp ce "tsun" inseamna a infige sau a filtra.

Acesta nu este insa primul aparat care face "minuni" cu fata umana. Japan Trend Shop a lansat recent un dispozitiv care se poarta pe fata si care are drept scop combaterea liniilor care se formeaza pe obraz in urma zambetelor, linii care se accentueaza odata cu varsta.

     
Tag-uri: Japonia, dispozitiv, nas
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii