ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-11-2015, ora 12:32

Aterizare de urgenta a unui avion Wizz Air in Suedia. Un roman de 43 de ani a incercat sa sparga usa de la cabina pilotilor

Articol de Madalina Irimia
Un avion al companiei Wizz Air, care facea o cursa din Romania spre Norvegia, a aterizat de urgenta marti seara in orasul suedez Malmo, dupa ce un pasager a incercat sa sparga usa de la cabina pilotilor, potrivit autoritatilor.
Politia a precizat ca barbatul - un cetatean roman de 43 de ani, care locuieste in Norvegia - a fost retinut dupa aterizarea la Malmo, sub acuzatia ca a incalcat legile privind aviatia, punand in pericol vietile pasagerilor in timpul zborului, relateaza expressen.se, citat de stirileprotv.ro

Aceeasi sursa precizeaza ca barbatul a fost imobilizat de alti pasageri aflati la bordul avionului companiei Wizz Air, care decolase de la Bucuresti si se indrepta spre orasul norvegian Torp, insa autoritatile nu au confirmat aceste informatii.

Purtatorul de cuvant al politiei, Stephan Soderholm, a declarat ca nu exista indicii conform carora incidentul ar avea legatura cu terorismul. El a adaugat ca un al doilea pasager a fost retinut la Malmo pentru ca se afla in stare de ebrietate.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii