A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727696033.4404.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Atentie la turturi! Un barladean a murit din cauza turturilor si a zapezii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-02-2012, ora 11:10

Atentie la turturi! Un barladean a murit din cauza turturilor si a zapezii

Articol de Cristian Amariei

Daca circulati pe trotuar in aceste zile sa stiti ca viata va este pusa in pericol. Si asta pentru ca, odata cu incalzirea vremii, turturi mari de gheata stau sa pice in orice moment. Autoritatile spun ca proprietarii sau chiriasii imobilelor respective risca amenzi daca nu curata cladirile de gheata.

Un barbat a murit luni dupa ce o cantitate mare de zapada a cazut peste el. Barbatul a decedat la Spitalul din Barlad. Cei care au anuntat ambulanta au fost trecatorii

"Pacientul a fost gasit in zapada. A murit la Spitalul din Barlad. A decedat in cateva minute dupa ce a intrat in spital", a spus Daniel Ungureanu, directorul medical al Serviciului de Ambulanta Judetean Vaslui.

Barbatul care a murit ieri Vintila Papuc, un barladean de 44 de ani. El a decedat la aproximativ o ora dupa ce a fost dus in coma de gradul II la Spitalul de Urgenta Barlad. Cu toate ca medicii de la Serviciul de Urgente incercau sa-l stabilizeze, barbatul a intrat in stop cardio-respirator, iar toate manevrele de resuscitare nu au acut succes.

Politia si Inspectoratul Teritorial de Munca au demarat o ancheta. Costel Harja, inspector sef adjunct al ITM s-a deplasat la locul unde a murit barbatul. Acesta si-a gasit sfarsitul in timp ce deszapezea un trotuar din fata societatii la care lucreaza, astfel ca inspectorii de munca iau in calcul posibilitatea ca nefericitul eveniment sa fi fost un accident de munca.

Primaria Barlad a anuntat ieri ca va amenda pe proprietarul complexului comercial cu amenda maxima prevazuta de hotararea Consiliul Local, respectiv 2.500 de lei.

Sursa: Adevarul.ro

     
Tag-uri: Barlad, turturi, zapada, deces
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii