ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-07-2016, ora 09:57

Atentatul de la Nisa: Bono, solistul de la U2, a fost salvat de politisti inarmati (presa)

Articol de Cristian Amariei
Bono, solistul formatiei U2, a fost salvat de politisti inarmati, dupa ce a fost prins in mijlocul masacrului de la Nisa din 14 iulie, informeaza duminica publicatia britanica Daily Mirror.

Cantaretul (56 de ani) se afla pe terasa restaurantului La Petite Maison, langa malul marii, atunci cand Mohamed Lahouaiej Bouhlel a intrat cu un camion in multime, ucigand 84 de persoane, printre care 10 copii. Artistul detine o casa in orasul Eze, din apropiere de Nisa.

Anne-Laure Rubi, proprietara restaurantului de lux in care Bono se relaxa joi seara alaturi de niste prieteni, a declarat: "Dintr-odata am vazut oameni fugind, fara sa strige. Era o panica tacuta — a fost extraordinar".

Rubi a precizat pentru revista La Parisienne ca din "reflex" l-a apucat de brat pe Christian Estrosi, fostul primar din Nisa, care statea aproape de Bono.

Personalul restaurantului a tras obloanele si a sfatuit clientii sa se ascunda si sa ramana calmi pana la clarificarea situatiei.

Atunci cand amploarea masacrului de pe Promenade des Anglais a devenit clara, Bono a fost salvat de politisti inarmati, care l-au dus in piata Massena, aflata in apropiere, relateaza Daily Mirror.

Potrivit publicatiei, este a doua oara cand artistul se afla aproape de scena unui atentat terorist major in Franta. Anul trecut, solistul si trupa sa repetau pentru un concert in Paris, la momentul producerii atentatelor din 13 noiembrie.

Sursa: agerpres.ro
     
Tag-uri: atentat, nisa, bono
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii