A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727665053.6588.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Atentat la Istanbul. Trei rusi banuiti de legaturi cu ISIS au fost arestati
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-01-2016, ora 14:05

Atentat la Istanbul. Trei rusi banuiti de legaturi cu ISIS au fost arestati

Articol de Madalina Irimia
Politia turca a arestat trei cetateni rusi banuiti de legaturi cu gruparea Statul Islamic, dupa atentatul sinucigas cu bomba comis marti la Istanbul si soldat cu cel putin 10 morti si 15 raniti, transmite Reuters, citand agentia de presa turca Dogan.

in timpul unei perchezitii la locuintele suspectilor, politia din orasul turc Antalya (sudul Turciei) a confiscat documente si CD-uri. Deocamdata nu se cunoaste cand au avut loc arestarile.

In atentatul comis marti in cartierul Sultanahmet din Istanbul au murit cel putin opt germani, alti noua fiind raniti. Unele dintre victimele germane participau la o excursie organizata de compania berlineza Lebenslust Touristik.

Acest atentat a survenit in conditiile in care Turcia se afla deja in stare de alerta dupa cel mai sangeros atentat din istoria sa, comis in octombrie 2015 in fata garii centrale din Ankara si soldat cu 103 morti.


     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii