A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831085.5396.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Atentat in Turcia: De ce a refuzat UEFA un moment de reculegere si cum a reactionat dupa atacurile de la Paris
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-06-2016, ora 10:07

Atentat in Turcia: De ce a refuzat UEFA un moment de reculegere si cum a reactionat dupa atacurile de la Paris

Articol de Cristian Amariei
Forul european de fotbal, UEFA, a luat o decizie surprinzatoare, la prima vedere, refuzand miercuri sa se tina un minut de reculegere inaintea meciurilor de la EURO 2016, dupa atentatul de la aeroportul Ataturk din Istanbul, soldat cu 41 de morti.

Un reporter al Associated Press a spus ca reprezentantii UEFA au refuzat momentul de reculegere motivand ca atacul nu a avut "legatura directa" cu fotbalul, scrie publicatia turca Daily Sabah.

"UEFA a transmis ca tine un minut de reculegere atunci cand tragediile 'au legatura directa cu fotbalul, cu una dintre echipele participante sau cu tara gazda", a spus reporterul.

Contrar acestei decizii, UEFA a permis anul trecut sa se tina momente de reculegere inainte de inceputul meciurilor in memoria victimelor atacului terorist de la Paris, din 13 noiembrie.

De asemenea, atunci s-a decis ca jucatorii tuturor echipelor care iau parte in meciuri internationale in Europa sa poarte banderole negre: "UEFA doreste sa-si exprime sustinerea si solidaritatea fata de Franta si fata de cei afectati de aceste acte oribile".

Decizia de miercuri a UEFA a starnit reactii furioase pe Twitter, unii utilizatori aratandu-se nedumeriti, mai ales ca Turcia a fost una dintre echipele participante la EURO 2016 si ca ar fi o idee mai buna sa se aduca un omagiu si sa se prezinte condoleante tarii si familiilor victimelor.

Sursa. ziare.com
     
Tag-uri: uefa, atentat, turcia
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii