A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833337.0623.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Atentat cu masina-capcana la Ankara: Ambasadorul Australiei, la doar cativa metri de explozie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-03-2016, ora 08:36

Atentat cu masina-capcana la Ankara: Ambasadorul Australiei, la doar cativa metri de explozie

Articol de Cristian Amariei
Ambasadorul Australiei in Turcia s-a aflat la cativa metri de explozia ce a ucis 34 de persoane la Ankara, a declarat luni ministrul australian de Externe Julie Bishop.

Bishop a spus ca ambasadorul James Larsen era in vehiculul sau la intersectie cand bomba a explodat la doar 20 de metri distanta, informeaza DPA.

"El este bine, desigur ingrozit de ceea ce a vazut. Noi nu credem ca acolo ar fi straini ucisi sau raniti in atac, dar investigatiile sunt inca in curs de desfasurare", a declarat aceasta pentru Sky News.

"El a spus ca era o priveliste ingrozitoare. El este OK - si intreg personalul ambasadei australiene, cu totii sunt OK", a adaugat Bishop.

O explozie puternica a avut loc, duminica seara, in centrul capitalei turce. Cel mai recent bilant numara 34 de morti si 125 de raniti, dintre care 19 sunt in stare critica, a anuntat ministrul turc al Sanatatii.

Explozia s-a produs in piata Kizilay, in apropiere de Guvenpark, intr-o zona centrala a Ankarei, langa o importanta statie de autobuze si mai multe cladiri guvernamentale. Focuri de arma au fost auzite imediat dupa deflagratie si mai multe ambulante au ajuns la fata locului.

Nicio grupare nu a revendicat pana acum atacul, insa exista suspiciuni ca ar fi fost comis fie de PKK, fie de o organizatie afiliata, potrivit declaratiilor unui oficial din securitatea turca, citat de Reuters.

Accesul la Facebook, Twitter si alte site-uri fost blocat dupa ce imagini de la locul atentatului au fost distribuite pe retelele sociale.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii